Tid til dig!

Det er vigtig at du som pårørende også prioritere tid til dig. 

Derfor har jeg valgt at tilbyde dig nogle forskellige muligheder, både i form af samtale og ren afslapning / selvforkælelse. Se mulighederne her under.

Samtale

Vi arbejder med at finde ud af hvordan du passer på dig selv –  Vi finder de helt rigtige mål for dig i forhold til hvordan du bedst passer på dig selv og din familie. Også laver vi en plan for hvordan det kan hænge sammen i lige nøjagtigt jeres hverdag.

En session koster 700 kr.

Både aften- og weekendsessioner er muligt.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale på 40 50 60 25.

Ansigtsmassage med hypnose

Her starter vi med en kort samtale om hvad det er for følelser du mangler i din hverdage.

Derefter arbejder vi med ansigtsmassagen sammen med en afslappende og positiv hypnose. Hypnosen hjælper dig til at slappe endnu mere af, samtidig med at vi arbejder med fokus på de følelser som du har brug for. 

En behandling koster 850 kr. og varer en lille time.

Ansigtsmassage

En lækker og meget afslappende behandling. Du ligger på briksen hvor du bare slapper af og tager i mod den behagelige og beroligende massage. Det foregår i et roligt miljø, uden snak, med fuld fokus på dig og din afslapning.

En behandling koster 450 kr. og varer en lille time

Anbefalinger

Jeg kan varmt anbefale Diana’s ansigtsmassage. …Jeg oplevede den maksimale afslapning. Den bløde ansigtsmassage gav en fantastisk følelse i kroppen af velvære og ro. En helt speciel opløftende følelse – den er svær at beskrive – jeg kan kun anbefale at prøve det på egen krop. En rigtig positiv oplevelse hvor både krop og tanker får en pause.”

Ulla Appel

“Trænger du til at komme ned i gear ? Hvad med en times selvforkælelse med blide toner af musik imens du forkæler dig selv med en omgang ansigstsmassage samt rens og pleje af din hud ? Ja det er lige så lækkert som det lyder.
Tak Diana for skøn behandling.”

Eva