Jeg er også vigtig – Gode råd til at passe på dig og din familie

Foredraget Jeg er også vigtig – Gode råd til at passe på dig og din familie, er et foredrag med fokus på dig som pårørende. Diana tager udgangpunkt i hendes bog Jeg er også vigtig – Husk dig selv som pårørende, samt hendes egne oplevelser som pårørende. Hun giver dig konkrete råd og ideer til hvordan du kan passe på dig selv når du er pårørende til alvorlig sygdom.

Du kan booke foredraget til din forening eller din virksomhed – Foredraget tilpasses den enkelte forening og virksomhed.

Det siger andre om foredraget:

“En fantastisk aften med Diana kan uden tvivl anbefales. Der var løbende en god dialog, hvor Diana fik pårørende til at åbne op for egne erfaringer. Så en dejlig aften med både gode råd, snak, grin og tårer. Aftenens deltagere var uden tvivl påvirket af, at det ofte er et hårdt job at være pårørende til personer med sclerose. Så de skal sættes i fokus for, at de passer bedre på sig selv.”

På vegne af Scleroseforeningens fynske lokalafdelinger Helle Cornett Pedersen

“Forskellige omstændigheder gjorde, at det blev et anderledes foredrag end forventet. Men det blev en yderst nærværende og relevant aften i selskab med foredragsholderen Diana, som viste  indsigt i forskellige former for sorg, sorg-heling og processen i forhold til det at være pårørende. Og også et meget klart bevis på at alle vi pårørende har forskellige historier – men til fælles har vi alle den helt samme problematik omkring relationer, søvn, job, sorg og frygt.”

Dorte – Pårørende til kræftpatient

Et meget vedkommende foredrag for alle tæt på et menneske med alvorlig kronisk sygdom. Oplevelsen blev forstærket af den stilfærdige brug af egne problemstillinger og fik yderligere styrke gennem referencer til de gennemførte interviews. De gode råd var en fin blanding af noget jordnært og noget svært. Foredraget kan varmt anbefales.

Kenneth Bjerregaard, Scleroseforeningen, Vestegnen

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig