Ansigtsmassage

En lækker og meget afslappende behandling. I en session ligger du på briksen hvor du bare slapper af og tager i mod den behagelige og beroligende massage. Det foregår i et roligt miljø, uden snak, med fuld fokus på dig og din afslapning.

En behandling koster 450 kr. pr. behandling.

I september og oktober er der opstartstilbud til 350 kr for den første behandling.

Ulla Appel siger følgende om behandlingen:

Jeg kan varmt anbefale Diana’s ansigtsmassage. …Jeg oplevede den maksimale afslapning. Den bløde ansigtsmassage gav en fantastisk følelse i kroppen af velvære og ro. En helt speciel opløftende følelse – den er svær at beskrive – jeg kan kun anbefale at prøve det på egen krop. En rigtig positiv oplevelse hvor både krop og tanker får en pause.”

Ulla Appel

“Trænger du til at komme ned i gear ? Hvad med en times selvforkælelse med blide toner af musik imens du forkæler dig selv med en omgang ansigstmassage samt rens og pleje af din hud ? Ja det er lige så lækkert som det lyder.
Tak Diana for skøn behandling.”

Eva

Luksus Ansigtsmassage

 

Nu har du også mulighed for at modtage min afslappende ansigtsmassage i en luksus udgave.

I denne massage får du den afslappende ansigtsmassage, efter fulgt af en plejende ansigtsmaske, hvor du får lov at nyde din ro, og afslappede tilstand endnu mere.

Ansigtsmassagen er med til at hjælpe dig helt ned i gear og bare virkelig slappe af og finde ro.

Masken er en lækker anti-age maske, som tilfører massere af fugt til din hud, og efterlader en flod glød. Masken hedder aloe bio-cellulose mask og er fra Forever Living. Den er veganer-vendlig og bionedbrydelig.
Ud over massere af Aloe Vera indeholder masken bl.a. også ekstrakt af grøn te samt antioxidant, der plejer, styrker og beskytter huden.

Behandlingen varer ca. 1,5 time og koster kun 750 kr.

Behandlingerne foregår hos Loaderiet i Rødovre (Gunnekær 28) – Du kan booke ved at skrive til diana@jegerogsaavigtig.dk – Som udgangspunkt ligger tiderne torsdag 17-20.