Hvorfor bogen

Rigtig mange pårørende har det hårdt, mange står for alle de praktiske ting, nogen bliver hjælpere, og søskende bliver tilsidesat. Der er rigtig mange pårørende som bl.a. bliver syge med stress og depression, fordi de lever i en hverdag med højt psykisk alarmberedskab. Det er desværre ofte svært at vide hvor man skal henvende sig for at få hjælp, og ofte også at få hjælpen, før man selv bliver syg. Dertil kan det for nogen være meget uoverskueligt at søge hjælp, fordi de i forvejen drukner i hverdagens opgaver og pligter.

Mens 1 ud af 3 danskere får kræft inden de fylder 75, har ca. 16.000 danskere sclerose, 50.000 har epilepsi og omkring 75.000 lider af en form for spiseforstyrrelse. Det er rigtig mange mennesker. Bag dem står deres familier, de pårørende.

 

Jeg hedder Diana og er selv pårørende. Jeg bor sammen med min kæreste som har Sclerose, og jeg mistede min far til kræft i sommeren 2018.

Derfor er jeg igang med at skrive en bog, netop til de pårørende. En bog med gode råd til hvordan vi som pårørende passer på os selv i en hård process.

Denne bog er vigtig for at hjælpe dem som altid hjælper andre. 

Det var været vigtigt for mig selv at udgive bogen for at have muligheden for at give mest muligt tilbage til de pårørende. Det sker ved at jeg donerer 10% af mit overskud fra bøgerne til foreningen ‘Pårørende i Danmark’.

Har du lyst til at forudbestille bogen, og dermed hjælpe med tilblivelsen af den, kan du gøre det via shoppen her på siden, eller ved at sende en mail til Diana@jegerogsaavigtig.dk

Bare en lille test

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

”Flot, indsigtsfuld, rørende og vigtig bog, du har skrevet. Virkelig godt gået!”. 

Majbritt Egelund Rasmussen 

“…Set fra såvel et fagligt som personligt synspunkt har Dianas bog så meget at byde på til dig som er pårørende. Jeg vil på det varmeste anbefale den til alle, som står i den rigtig svære situation at være pårørende til en alvorligt syg”. 

Zezza-Maria Skovager, Sygeplejerske

“Denne bog har hjulpet mig i at forstå hvad det betyder at leve sammen med en alvorligt syg person og har givet mig nogle gode råd til, hvordan jeg kan hjælpe til udefra” . 

 Monika Fredensborg, Konsulent